Hvad kan behandles

Hypnose kan behandle mange problemer, og derfor vil de fleste af os have glæde og gavn af en tur til hypnosens land. Ofte tager vi faktisk selv en tur, for eksempel når vi “falder i staver” eller dagdrømmer, eller når vi bliver helt opslugt af eksempelvis en rigtig god bog.
Den behagelige afslappethed man opnår i hypnose, er absolut værd at unde sig selv i en ellers stresset hverdag, så selv om man ikke har et konkret problem, vil de fleste alligevel føle at de har det bedre efter hypnosetilstanden.

Hypnose kan behandle mange problemer

Når man så er dybt afslappet i sin krop og sit sind, er det nemt at slippe af med adfærdsmønstre, der bremser os i vores hverdag. Man er klar til at blive den bedste udgave af sig selv.

Det kan være præstationsangst eller eksamensangst, både hos sportsfolk, erhvervsfolk og studerende. Men selvfølgelig også generel angst eller fobier.

Det kan være spiseforstyrrelser, både som almindelig overvægt eller som anoreksi eller bulimi.

Også mange former for usikkerhed, nervøsitet og lavt selvværd kan afhjælpes med hypnose.

Afhængighed af tobak, alkohol, euforiske stoffer samt spil, kan fjernes med hypnose, hvilket efterhånden er blevet alment kendt.

Visse fysiske symptomer, f.eks. smerter, kan ofte lindres eller helt fjernes. Også kroniske sygdomme kan påvirkes ved hjælp af hypnose. Irritabel tyktarm er et godt eksempel på hvordan hypnose kan fjerne eller reducere symptomer.

Endvidere er der rigtig god erfaring med hypnose i forbindelse med stressbehandling samt PTSD, samt depression og søvnproblemer 

Sidst men ikke mindst, så har hypnose vist sig som et helt fantastisk redskab i forbindelse med fødsler.

“Hvor går den øvre grænse for, hvad man han opnå med hypnose? – Jeg ved godt, at man ikke kan genoplive folk ved hjælp af hypnose, men udover det,
– hvor går så den øvre grænse? – jeg kan ikke se den”
Ph.d.-studerende, cand.psych,
Jonas Kristoffer Lindeløv, Cognitive Neuroscience Research Unit 

Hvad kan behandles med hypnose?. Hypnose kan behandle mange problemer, så den liste er nærmest uendelig, så dette er blot et lille udpluk.

Hvis lige netop dit problem ikke er nævnt, så lad os tage en snak.
Måske er løsningen kun et ring væk……

En NGH certificeret hypnoterapeut - Hypnose kan behandle mange problemer

NGH certificeret hypnoterapeut