Rygestop

Rygestop hypnose

 

Har du lyst til at være røgfri? – så læs her.
Rygning har to sider der er værd at kigge på; afhængighed og vane.
Så i forbindelse med et rygestop er det de to faktorer der skal kigges på.

Afhængighed

Afhængighed efter nikotin er noget de fleste rygere kender til, og opstår når kroppen ikke har fået tilført nikotin længe, f.eks. på en lang flyvetur eller i andre situationer hvor det ikke har været muligt at ryge. Den er også meget udbredt hos folk der ryger rigtig meget.
Det er faktisk de færreste der oplever en direkte fysisk reaktion ved mangel på nikotin, men det kan dog opstå hos nogle. Derimod oplever de fleste at det er deres tanker der kredser omkring rygning, dvs. det er faktisk den psykiske faktor der har størst betydning, det er det du oplever i forbindelse med et rygestop.
Undersøgelser har vist at kroppen er ca. 72 timer om at slippe nikotinafhængigheden, det er jo ikke ret lang tid.

Vanen

De fleste rygere vil nikke genkendende til at de ryger på bestemte tidspunkter og i bestemte situationer. Det er slet ikke noget de tænker over, det er bare en reflekshandling. Og hvis man spørger dem om de havde brug for nikotinen, vil de dårlig vide det.
Mennesker er vanedyr hvilket betyder at vi trives rigtig godt når vi gør som vi plejer, som om vi kører på autopilot. Hvorimod enhver ændring i rutinerne kræver energi, det gør os måske trætte, irritable osv. Det er det mange oplever i forbindelse med et rygestop, og som ofte bliver tolket som afhængighed. Man regner med at det tager ca. 3 måneder at ændre en vane hvis man ikke får hjælp.

Hypnose og rygestop

Hypnose og rygestop har vist sig at være rigtig effektivt, og det er fordi man i hypnose netop arbejde med psyken. Sammen fjerner vi de begrænsende tanker og erstatter dem med dine individuelle målsætninger.
Det er ikke en mirakelkur, den slags findes nemlig ikke. Men det er den nemmeste vej hvis du har fået lyst til at ryge din sidste cigaret…

Tilbagemelding fra en klient: “Hej Annelise
Du kan tro jeg nyder livet uden røg og nikotin, og hvor har det været nemt, ingen brug for nikotinplaster eller lign.  Ingen abstinenser eller sur gammel mand, det er bare godt. Håber det fortsætter sådan, og tusinde tak for hjælpen. Med kærlig hilsen”

Du kan eventuelt forberede dig ved at downloade og udfylde et Målsætningsskema
og / eller lytte til en af lydfilerne.