Hypnotisør Annelise Dahl

Jeg er hypnotisør fordi jeg brænder for at hjælpe andre mennesker, for at lære dem hvordan de kan give slip på deres begrænsninger og nå frem til deres mål.

Jeg tror at det enkle og simple er den korteste vej, derfor valgte jeg at blive hypnotisør. Hypnoterapi ER korttidsterapi, logisk og ligetil – som jeg selv…..

Igennem årene har jeg som hypnotisør hjulpet mennesker i alle aldre, og har erfaring indenfor så forskellige områder som; fobier, eksamensangst, selvværdsproblemer, rygestop, spiseforstyrrelser, præstationsforbedring, samlivsproblemer, inkontinens, astma, svedtendens og generel mental oprydning.

I forbindelse med vægtkontrolsterapi, hvor jeg jo arbejder med den følelsesmæssige side af et vægtproblem, fik jeg lyst til at få den teoretiske ernæringsmæssige side på plads også, derfor valgte jeg at uddanne mig til kostvejleder og slankekonsulent.

Sidst men ikke mindst er jeg farmakonom, en uddannelse som har givet mig stor erfaring og viden om de traditionelle, medicinske behandlingsmuligheder, samt forståelse for den enkelte person. Hvilket yderligere er blevet forstærket af min coach uddannelse.

Mine mange år som hypnotisør med hundredevis af klienter kan komme dig til gode hvis du overvejer selv at blive certificeret hypnotisør og hypnoterapeut. Min uddannelse til NGH CI (NGH certificeret instruktør) sikrer dig en uddannelse i topklasse. Og mine mange års erfaring deler jeg ud af i mine efteruddannelser hos Terapeut Akademiet.

Annelise Dahl

Fra og med januar 2011 har jeg været en del af administrationen af NGH i Danmark. NGH (National Guild of Hypnotists) er verdens største hypnoseorganisation. Mit arbejde her består blandt andet i at udbrede kendskabet til hypnose i danmark og ikke mindst at højne kvaliteten blandt danske hypnoterapeuter via kurser og netværksgrupper. Det gør jeg bl.a. via mit store internationale netværk som rummer nogle af verdens bedste hypnotisører og hypnoterapeuter.

Curriculum vitae

Tag et kig på mit CV, og du vil opdage at jeg aldrig bliver færdig med at uddanne mig…

Hypnotisør Annelise Dahl

Skriv eller ring +45 61670131