Velkommen

Jeg har samlet lidt information om mig selv, hvad min baggrund er, hvad jeg beskæftiger mig med samt mit arbejde som administrator for NGHdanmark, NGH er en verdensomspændende organisation af professionelle hypnotisører. Du kan læse mere om NGHdanmark her. Som terapeut bliver man aldrig færdig, der er hele tiden nye kurser og ny viden at samle ind, og for mig er det en hel naturlig ting at videreuddanne mig løbende, ligesom jeg bruger en del tid på at undervise mine kolleger. Du kan se et interview med mig her.

Hypnose hos Annelise Dahl

Annelise Dahl Hypnotisør og hypnoterapeut

Hypnose og hypnoterapi.

Derudover kan du selvfølgelig læse en masse om hypnose og hypnoterapi samt hvad vi kan bruge det til – lige fra angst til rygestop, adfærdsændring samt personlig vækst. Mange har en forstilling om hvad hypnose er, men langt fra alle ved helt til bunds hvad det drejer sig om. Og anvendelsesmulighederne er utallige, som du sikkert vil finde ud af hvis du læser videre på siderne.

Hypnose er den hurtigste vej til at skabe personlig forandring, og blive den bedste udgave at sig selv, samt den nemmeste måde at fjerne begrænsende tanker og overbevisninger.

Gratis lydfil.

Jeg har lagt en gratis lydfil ind på siden. Den kan bruges til en let afslapning, til at falde i søvn på, eller som en form for forberedelse inden første session. De fleste vil opdage at det er en skøn oplevelse at blive guidet ind i en afslappet tilstand.

I butikken findes flere lydfiler som du kan downloade direkte efter køb.

Kontakt

Jeg håber du vil kigge rundt, finde inspiration og svar. Jeg behandler i Slagelse og i Kokkedal. Hvis du vil have en snak med mig, så ring på +45 61670131.
Du finder adresser, mailform mv. under fanen kontakt. Glæder mig til at hjælpe dig…
Du kan også booke en tid direkte i min kalender her Book Online!